Bindweefselmassage

Hannah Bindweefselmassage

Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de hannah bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer bijzondere en aangename massage!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

Sinds 2012 is deze befaamde hannah bindweefselmassage een feit. 

Dit is een bijzondere, huidverbeterende massage welke zorgt voor o.a.:

  • Verbetering van de algehele huidconditie en de huiddoorbloeding wat zorgt voor betere opname van de producten voor thuisgebruik.

  • Het zorgt ook voor versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel,

  • Stimulatie van aanmaak nieuw collageen

  • Vermindering van een vale, grauwe teint.

  • Deze massage zorgt verder ook nog voor verbetering van de huidstructuur en huidteint

  • Rimpels, kraaienpootjes en littekens worden verminderd en de algehele huidweerstand verbeterd! 

  • De bindweefselmassage wordt in kuurverband geadviseerd met hannah producten voor thuisgebruik. 

  • Hier kunt u zien hoe de bindweefselmassage uitgevoerd wordt door hannah huidcoach Amber van de Meern