Huidverbetering met hannah

 

huidverbetering met hannah volgens het all-In principe: 

Hoe werkt dat? 

Dit houdt in dat je een behandeltijd kiest en aangeeft wat je belangrijk vindt. De rest wordt door je huidcoach ingevuld. Geen bijkomende kosten voor bijvoorbeeld verven of waxen. Iedere keer dat je de salon bezoekt wordt er een behandeling op maat gemaakt, je huidwaardes worden namelijk gemeten met de  skin analyzer. Het vocht-, vetgehalte en de PH-waarde worden bepaald en de behandeling wordt hierop aangepast zodat je huid atijd krijgt wat ze steeds echt nodig heeft. Wel zo duidelijk, wel zo eerlijk!

meet & treat : Let's try hannah! 

Ontdek tijdens deze behandeling de geuren, structuren en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor je huid. Door je huid te meten met de Skin Analyzer worden jouw huidwaardes en huidconditie in kaart gebracht en wordt de hele behandeling aangepast op jouw huidbehoefte! De perfecte behandeling om verliefd te worden op de heerlijke producten van hannah. 

Er wordt een behandelplan voor je opgesteld en je start hierna met het thuisgebruik van de juiste producten. Zo weet jij na deze behandeling precies waar je aan toe bent. Duidelijk, overzichtelijk én persoonlijk!

hannah Basic                                                      

In de 60 minuten durende behandeling, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah protocol centraal. Alle producten worden afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie en de behandeling is inclusief onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen/bovenlip ontharen en een korte massage.

hannah 75 min.

Ervaar ook de bindweefselmassage. Eén van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering. Door middel van deze techniek in samenspraak met het persoonlijke product advies ervaar je een 75 minuten durende bijzonder effectieve behandeling. 

hannah 90 min. 

De hannah Xperience : "the full pakkage" 

Maar liefst anderhalf uur een heerlijke en super intensieve work-out voor je huid met de hannah bindweefselmassage of de rimpel reductie therapie. Voel dat je huid weer leeft! 

huidprogramma op maat

Voor echt intensieve huidverbetering kan ik als jouw huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies op maat samenstellen. Door de behandelingen in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden!

Vraag vandaag nog een gespecialiseerd huidprogramma aan.

bindweefselmassage

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen en werkt niet alleen huidverbeterend, maar is ook een zeer aangename en ontspannen massage. 

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

rimpel- en litteken reductie therapie massage 

Als gevolg van een ongeluk of operatie, na brandwonden, ontstekingen, kleine wondjes, acne of continue krabben aan de huid kunnen littekens ontstaan. Ook rimpels zijn als het ware littekens van de tijd. Littekens en rimpels hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd. De gepatenteerde hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel door een gespecialiseerde hannah huidcoach.

hannah intense treatment 

De unieke combinatie van verschillende soorten zuren zorgen ervoor dat pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is. Het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren en is tevens uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties en zelfs een gevoelige huid kan meer weerbaar gemaakt worden. Deze behandeling mag alleen uitgevoerd worden door een gespecialiseerde huidcoach

 

Verhindering of annulering van de afspraak

U kunt de afspraak tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren. Wanneer u binnen de 24 uur voor de behandeling afzegt ben ik genoodzaakt 50% van de kosten door te berekenen. Wanneer u de afspraak zonder afmelding helemaal niet nakomt, wordt 100% van de vrijgemaakte tijd aan u doorberekend. 

Iedereen die gebruik maakt van onze voorzieningen verklaart akkoord te gaan met onze huisregels c.q. voorwaarde.